تخمه ژاپنی گلپر (یک کیلو گرمی )
۵۳۰.۰۰۰ تومان
نام محصول :تخمه ژاپنی گلپر
وزن :یک کیلو گرم
خواص تخمه ژاپنی در طب سنتی
همانطور که در بالا گفتیم، تخمه ژاپنی حاوی ترکیبات بسیار مفید مانند ویتامین های مفید، آنتی اکسیدان های قوی و مواد معدنی مفید است. مصرف این تخمه برای تقویت سلامتی توصیه می شود. اما باید توجه داشته باشید این تخمه دارای طبع سرد و تری است. بنابراین افراد سرد مزاج هنگام استفاده از تخمه ژاپنی باید دقت داشته باشند و به همراه آن مصلح استفاده کنند.
شما می توانید از این تخمه برای تقویت سلامت عضلات بدن خود، تنظیم ترشحات آنزیم و تقویت عملکرد مغز استفاده کنید. تخمه ژاپنی غنی از اسیدهای آمنیه ضروری برای بدن است. همچنین به دلیل داشتن منیزیم در ترکیبات خود برای تقویت و بهبود مشکلات عصبی بسیار مفید است.
این تخمه همچنین متابولیسم بدن را افزایش داده و به دلیل آنتی اکسیدان های قوی، را تقویت می کند. شما با مصرف مناسب این تخمه می توانید از فواید زیادی بهرمند شوید. اما باید توجه داشته باشید، این تخمه چربی زیادی دارد و در صورت بو داده شدن، سطح سدیم بالای نیز خواهد داشت. بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنید. برخی دیگر از خواص تخمه ژاپنی عبارتند از:
تقویت سلامت پوست
ان تخمه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی برای تقویت سلامت پوست بسیار مفید است. تخمه ژاپنی از بروز التهابات پوستی مانند جوش و آکنه جلوگیری می کند و با آب رسانی بهتر به پوست، پوست شما را مرطوب نگه می دارد. مصرف در حد مناسب تخمه ژاپنی سلامت پوست شما را حفظ می کند و از بروز چین و چروک جلوگیری خواهد کرد.
سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد
دانه های تخمه ژاپنی غنی هستند. یک فنجان از این تخمه نیاز یک فرد به منیزیم را به میزان قابل توجهی برطرف می کند. شما می تواند از این تخمه برای تقویت سلامت استخوان های خود استفاده کنید. منیزیم یکی از مهمترین مواد موجود در بدن برای عملکرد مناسب تمام سلول های بدن است. مصرف منظم تخمه ژاپنی از بروز بیماری جلوگیری می کند و تراکم مواد معدنی استخوان های شما را افزایش می دهد.
تقویت حافظه
یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی، تقویت حافظه است. این تخمه به دلیل داشتن ویتامین B و مواد معدنی مفید، برای تقویت حافظه و جلوگیری از بروز بیماری آلزایمر بسیار مفید است. شما می توانید از آن برای بهبود قدرت یادگیری و تقویت حافظه کودکان خود استفاده کنید. این تخمه همچنین حاوی اسیدهای چرب است که برای رشد کودکان بسیار مفید است.
بهبود بیماری دیابت
یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی بهبود بیماری دیابت است. این تخمه منبع غنی از چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامتی است. افراد مبتلا به دیابت می توانند با مصرف این تخمه قند خون خود را بهتر کنترل کنند. تحقیقات نشان داده است این تخمه به دلیل داشتن ترکیبات مفید باعث کاهش مقاومت به در بدن می شود. اما افراد دیابتی باید توجه داشته باشند که از مصرف بیش از حد این تخمه اجتناب کنند. زیرا مصرف بیش از حد آن، باعث افزایش سطح کلسترول و چربی خون می شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن
از آنجایی که تخمه ژاپنی غنی از آنتی اکسیدان ها است بنابراین برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. در طب سنتی این تخمه برای تقویت سیستم ایمنی بدن افرادی که در طول سال به طور مرتب سرما می خورند یا به بیماری مبتلا می شوند، بسیار توصیه می شود. مصرف منظم این تخمه به دلیل داشتن ترکیبات مفید باعث تقویت سیستم ایمنی بدن این افراد می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.